Henriëtte

Mijn naam is Henriëtte v.d. Boogaart. Vanaf augustus 2001 ben ik in vaste dienst bij stichting Prodas. Daarvoor heb ik verschillende jaren vrijwilligerswerk gedaan op de basisschool van mijn kinderen. Ook heb ik met regelmaat op die school vervangen. Ondertussen werk ik ruim 8 jaar op  basisschool St.Lambertus. Na 3 jaar groep 5 te hebben gedaan en 4 jaar groep 3, ben ik vorig jaar begonnen aan een nieuwe uitdaging. Samen met Leontine ben ik de combinatie groep 2-3 voor mijn rekening gaan nemen. Daaraan voorafgaand ben ik samen met Ine en Leontine gaan kijken naar een combinatiegroep op een school in Wagenberg. Verder hebben we ook verschillende bijeenkomsten gehad met Miranda Peeters van het BCO Onderwijsadvies.
Dit schooljaar ga ik me nog verder specialiseren in deze combinatiegroep. Dit doe ik samen met Neeltje.

Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd en certificaten behaald: Groepsdynamisch onderwijs, Human Dynamics, Leefstijl, Taakspel, Prowise Presenter( brons en zilver).
Ongeveer 3 jaar geleden heb  ik de opleiding  ‘ICT coördinator Prodas’ gevolgd.  Ik ben nu ruim 2 jaar  ICT coördinator van de St. Lambertus.

In mijn vrije tijd speel ik regelmatig keyboard en piano. Verder houd ik van knutselen, computeren, wandelen en tuinieren.


Wilt u contact opnemen? Stuur dan een mail naar:
henriette.vandenboogaart@prodas.nl