Mijn naam is Henriëtte v.d. Boogaart.
Vanaf augustus 2001 ben ik in vaste dienst bij stichting Prodas. Daarvoor heb ik verschillende jaren vrijwilligerswerk gedaan op de basisschool van mijn kinderen. Ook heb ik met regelmaat op die school vervangen.
Ik heb verschillende jaren groep 3 en 5 gedaan. De afgelopen 2 jaar ben ik de uitdaging aangegaan en ben ik  de combinatiegroep 2-3 gaan doen. Daaraan voorafgaand ben ik gaan kijken naar een combinatiegroep op een school in Wagenberg. Verder heb ik ook verschillende bijeenkomsten gehad met Miranda Peeters van het BCO Onderwijsadvies. De afgelopen 2 jaar waren pittig, maar ik heb ontzettend veel ervaring opgedaan. Ik heb geleerd om de kinderen meer los te laten. Ze aan te spreken op hun zelfredzaamheid en ik heb ze veel laten samenwerken/samenleren.

Dit schooljaar ga ik samen met Neeltje groep 3 doen. Ik heb hier erg veel zin in.

Verder heb ik verschillende cursussen gevolgd en certificaten behaald:
Groepsdynamisch onderwijs, Human Dynamics, Leefstijl, Taakspel, Prowise Presenter( brons en zilver), De Vreedzame School, conflicthantering voor leerkrachten, werken met een meldcode.
Ongeveer 3 jaar geleden heb  ik de opleiding  ‘ICT coördinator Prodas’ gevolgd.  Ik ben nu ruim 3 jaar  ICT coördinator van de St. Lambertus.

In mijn vrije tijd speel ik regelmatig keyboard en piano. Verder houd ik van knutselen, computeren, wandelen en tuinieren.


Wilt u contact opnemen? Stuur dan een mail naar:
henriette.vandenboogaart@prodas.nl