Maarten

Beste allen,
Mijn naam is Maarten Theijs en vanaf 1 oktober 2014 ben ik directeur van BS. St. Lambertus. Tot 1 augustus 2015 was ik 9  jaren directeur van de Brede BasisSchool Antonius in Heusden, 8 jaren van de Paulusschool in Someren en 3 jaar van BS. St. Jan in Duizel.
In 1980 begon ik mijn professionele loopbaan als onderwijzer, in 1986 werd ik adjunct directeur en in 1996 directeur. Mijn hart ligt bij het onderwijs. Dat is ook de reden dat ik me mijn hele carričre heb geďnteresseerd in wat er nodig is om ontwikkelingen kansrijk te maken.
In de loop der jaren heb ik me daarom steeds bijgeschoold op beide onderdelen van mijn werk. Behalve het diploma voor basisschooldirecteur, ben ik o.a. gediplomeerd remedial teacher.
Als directeur van de school wil ik graag goed zichtbaar zijn voor zowel kinderen als ouders. Kwalitatief goed onderwijs, daar gaat het om!! Om dat te realiseren, moet welbevinden van kinderen hoog in het vaandel staan en is het partnerschap met ouders/ verzorgers van onschatbare waarde!! 
Graag nodig ik ieder uit om transparant te communiceren. Het directiekantoor op school heeft een lage drempel. Voel u dus uitgenodigd binnen te lopen of een afspraak te maken.